Olie Massage

Oliemassage løsner alle musklerne op, og hele kroppen bliver behandlet. Olie massage mindsker træthed, og forøger samtidig energiniveauet, uanset om du har muskelsmerter i ryg, skuldre, nakke, ben eller arme. Mange, uanset alder, døjer med smerter i muskler, men de fleste får først gjort noget ved det, når smerterne bliver uudholdelige. Det er derfor absolut det bedste, at forebygge så smerterne løbende holdes nede, og musklerne bliver løsnet for spændinger, hvilket også giver langt bedre velvære i hverdagen. Det er vigtigt at huske at vedligeholde kroppen, da det har en stor påvirkning på sindet. Det er ikke for sjov, at man siger, at massage er godt for krop og sjæl – det er sandt, så forkæl dig selv med en terapeutisk oliemassage, og få mere energi til at håndtere hverdagens udfordringer.

Thai Massage

Thaimassage er meget gammel og har traditioner der strækker sig langt tilbage i tiden.  Ved thaimassage kombinerer massøren massage og andre teknikker. Massøren trykker på punkter der kaldes energipunkter, massere muskler og såkaldte energikanaler og roterer i led. Det er terapeutisk behandling af spændinger og smerter.

Det giver en oplevelse af afslappethed i hele kroppen, samt fred i sindet. Alle dag til dag bekymringer vil forsvinde , spændte muskler vil afslappes.Den følelse af velvære massage giver, kan give bedre selvværd og større overskud.

Blodcirkulationen forøges, når musklerne er afslappede, kroppen modtager derfor mere ilt og næringsstoffer, og immunsystemet vil være mere effektivt til at modstå sygdomme, hvorved risikoen for at blive syg mindskes.

De indre organer bliver stimuleret således, at de fungerer så optimalt som muligt. Dette medfører bedre fordøjelse, bedre optagelse af næringsstoffer samt udskillelse af affaldsstoffer.

Fod Massage

Fødderne er vigtige for dit velbefindende.
Vi tager mange skridt hver dag, og derfor bør vi behandle dem godt. Dvs. at vaske dem ofte og bruge fodtøj der passer. Skal man gå med fodtøj i mange timer, så er det en god ting at skifte ind i mellem.
Føddernes velbefindende har stor betydning for resten af kroppen.
Ved at behandle ømme punkter på fødder og underben med specielle trykkombinationer kan vi genoprette kroppens balance.